Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές με τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπου πληρωμής:

1. Αντικαταβολή μετρητοίς κατά την παράδοση των προϊόντων

Μπορείτε να πληρώσετε στο διανομέα courier ο οποίος θα σας παραδόσει τα προϊόντα που έχετε επιλέξει να σας στείλουμε. Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με έξτρα χρέωση 2,50€.

2. Με τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας επιλέγοντας να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το σύνολο του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαροασμό:

Εθνική τράπεζα
Αριθμός λογαριασμού: 131-606458-29
IBAN: GR070 110 131 000 001 316 064 5829
Δικαιούχος: Μαυροειδής Παναγιώτης

Στη περίπτωση αυτή δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής. Παρακαλούμε θερμά, μετά την κατάθεση του ποσού να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένο ή φωτογραφία) με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@atmosclub.gr για τη γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΤΗ.

3. Με χρήση της υπηρεσίας Paypal

Εφόσον έχετ δικό σας λογαριασμό στο Paypal, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με τον πλέον ασφαλή τρόπο

4. Με χρήση της χρεωστική/πιστωτικής σας κάρτας μέσω της υπηρεσίας Paypal.

Για την ολοκλήρωση των αγορών σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα μέσω της υπηρεσίας Paypal. Στο βήμα επιλογής Τρόπου Πληρωμής κατά τη διαδικασία του check out επιλέξτε “Paypal” και συνεχίστε κανονικά τη διαδικασία. Στο τελευταίο βήμα της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας θα μεταφερθείτε στο απολύτως ασφαλές περιβάλλον του Paypal, όπου θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Με την καταχώρηση των στοιχείων και την επιλογή για επιβεβαίωση και ολοκλήρωση της πληρωμής, θα επιστρέψετε αυτόματα στη σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όπου μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.