Λίγα λόγια για μας

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο άλλαξε τη ζωή μου!
 
Έτσι σαν ατμιστής ενθουσιασμένος από αυτό το προϊόν θέλω να μοιραστώ τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου για το ηλεκτρονικό τσιγάρο με εσάς που θέλετε να κόψετε το κάπνισμα αλλά ως γνωστόν συνήθως απλά δεν γίνεται.
Το κατάστημα αυτό δημιουργήθηκε από ατμιστή προς ατμιστές και μελλοντικούς ατμιστές. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση μου είναι όταν άνθρωποι έρχονται για πρώτη φορά και δεν πιστεύουν ότι μπορούν να απαλλαγούν από το τσιγάρο και στο τέλος το καταφέρνουν. Ο στόχος είναι περισσότερα χαρούμενα πρόσωπα λιγότεροι καπνιστές με καλύτερη υγειά. Τα προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι επώνυμα με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την ποιότητα των υλικών στα προϊόντα και των συστατικών στα υγρά αναπλήρωσης και δοκιμάζονται από εμένα τον ίδιο πριν μπουν στο ράφι.  Με σεβασμό και μεράκι θέλουμε να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που θα ικανοποιήσει τα γούστα αλλά και την τσέπη σας. 

Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο σας περιμένω να τα πούμε από κοντά (κερνάμε καφεδάκι….χωρίς τσιγάρο) για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε και να ενημερωθείτε. 

Οποία και αν είναι η απορία σας τηλεφωνήστε.